MarksLIFE.com

Week 42 : Art...

 

CONCERT (002) - KISS - Ziggodome

 

KISS, toch wel mijn jeugd liefde kwa muziek. Als 8 jarig jongetje liep ik al rond met een KISS t-shirt. Mijn eerste album was het solo album van mijn favoriete member 'Ace Frehley'. Wat zal ik die LP grijs gedraaid hebben. Toen de CD, daarna de remastered CD en tegenwoordig luister ik dat album nog regelmatig op Spotify. Zo had ik alle LP's, CD's, Remastered CD's en bootlegs in overvloed.

Je zou dan toch ook denken dat ik weer stond te springen om de band voor de laatste keer te zien in de ZiggoDome op hun laatste tour. Niet echt dus, want de prijs was bijna verdubbeld. Soort principe dingetje. Uiteindelijk toch heen gegaan, omdat vriend Tony ZiggoDome member kaarten kon regelen.

Het concert kwam en met Ad, Ed en zoon Kaj naar de ZiggoDome. Member tickets zijn tof! Niet aansluiten in de rij, maar gewoon een ontvangst met champagne en een aparte ingang. Lekker relaxed dus.

Het concert was echt waanzinnig. Ik was wel wat van KISS gewend, maar kwa vuurwerk en show was dit het beste wat ik van ze heb gezien. Dan hebben we het nog geen eens over het geluid. Gewoon echt goed! Super veel vuurwerk, echt een hele mooie lichtshow! Vooral de licht led panelen boven het podium maakte alles af. Nu begrijp ik ook beter de prijs :-). Al met al, geen minuut spijt van gehad! Ook wel erg leuk om je jeugd liefde aan je zoon te laten zien. PS die kon bijna alle nummers uit zijn hoofd. 14 jaar indoctrinatie volgens hem.

Top concert dus, hier onder de highlights. Enjoy the video! - PS aan de kwaliteit wordt nog even gewerkt....

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen