MarksLIFE.com

Week 04 : Ajax support...

 

BOEK : Komt een vrouw bij de h@acker - Maria Genova

Geschreven door Maria Genova

Goed boek over onderwerpen waar ik toch regelmatig mee te maken krijg. Hacking, Security, maar ook indentiteitsfraude. Voor de meeste mensen ver van hun bed show, maar als het je overkomt dan ben je echt de sigaar. Het boek beschrijft hoe makkelijk het is om slachtoffer te worden en hoe onmogelijk het is om hier wat aan te doen. Iedereen zou dit boek alleen moeten lezen om even stil te staan hoe kwetsbaar we tegenwoordig zijn... Lezen dus!

WALLPAPER : Week 2015-27

Deze week een beetje zomer in de wallpaper. Het wordt bloedje heet dus wel een mooie bijpassende wallpaper. Wie wil nou niet even lekker chillen met zo'n mooi uitzicht? 

WEBLOG : Einde van het voorseizoen

Het voorseizoen zit er weer op. Het opruimen is echt niet mijn hobby, maar ja dat hoort nu eenmaal bij het kamperen. Dit jaar zijn we niet zo heel vaak naar de camping geweest. Beetje minder weer dit voorjaar. Jammer, maar het is niet anders. De caravan gaat nog even voor een nieuw dakraam naar de dealer en dan weer met de caravan naar Frankrijk. Drie weken lang, nu al zin in....

WEBLOG : Kaj zijn clubwedstrijd nr. 5

Kaj is lekker bezig met zijn clubwedstrijden. Gisteren reedt hij een 3e, 2e, 4e, 3e en nog een derde plaats...

WEBLOG : Naar de kermis

Vandaag even een bezoekje gebracht aan de kermis... Je kan op zich beter naar Walibi gaan. Man de prijzen zijn best fors, maar ja moet een x kunnen toch...

WEBLOG : Fiets repareren

Ik dacht dat ik toch wel zo'n beetje alle soorten gereedschap had. Nou mooi niet dus. Ga eens een crank proberen los te halen van een Fiets. Heb je dus echt heel ander gereedschap voor nodig. Nou Kaj z'n crossfiets gaat dus mooi even naar de fietsenmaker. Eerst maar even een goed setje fietsgereedschap kopen.

WEBLOG : :-) ;-) :-(

Smiley dag vandaag ;-) :-( :-} :-]

WALLPAPER : Week 2015-26

Vorige week Windows 10 op mijn Surface Pro 3 geïnstalleerd. Sommige dingen zijn nog niet helemaal top, maar het ziet er allemaal best al goed uit. 29 juli is de datum van de uiteindelijke release... Windows 10, de versie die iedereen weer blij zou moeten gaan maken. Vandaar deze week deze wallpaper. 

WEBLOG : Opruimen

Wat doe je na twee dagen feest van je zoon. Precies normaal zo min mogelijk. Nou toch maar de schuur compleet opgeruimd vandaag. Resultaat. Al het gereedschap weer opgeruimd en ik kan weer overal blij.... Geeft wel een lekker gevoel.

WEBLOG : Kaj zijn feestje dag 2


Zo wat waren ze vroeg wakker! Half 6 hoorde ik de mannen al keten in de tent. Later bleek ook waarom. De mannen waren met zijn zessen in 1 tent gekropen en waren vooral aan het stoeien. De achter buren waren daar geloof ik minder blij mee, maar ja dat heb je wel eens. Verder de gehele dag nog van alles gedaan. Van tikkertje tot verstoppertje en alle andere spelletjes die ze nog verzonnen. Natuurlijk moest er ook lekker gegeten worden. Cake, Broodje Hamburger, Pannenkoeken... Laten we het er ook houden dat er op de zondag veel gezonde dingen werden gegeten. De mannen hebben zich kostelijk vermaakt... Geslaagd feestje dus...

WEBLOG : Kaj zijn feestje dag 1

Kaj zijn feestje is begonnen. Twee dagen lang feest. Kaj heeft een slaapfeestje op de camping in Noordwolde. De eerste dag was het nog wel veel regen. Oplossing. Lekker zwemmen bij Swinfun in Joure. Leuk zwembad en de mannen hebben gezwommen van 14:30 tot 19:30. In 1 stuk door he! Daarna nog lekker patatjes eten en door naar de Camping. Lekker nog een potje UNO spelen, chips eten en toen naar bed. Slapen was er pas rond een uurtje of 23:00.... Dat heb je met mannen in een tent.