MarksLIFE.com

Week 06 : Dogs

 

WALLPAPER (034) : Week 06 - Dogs...

Dogs... Honden... Toch wel de meest trouwe viervoeters die er zijn. Mijn hond springt me ook achterna een stroomversnelling in. Vandaar deze week deze wallpaper. Ode aan de trouwe en heldhaftige viervoeters...

 

AJAX (033) : Ajax - PSV : 1-0.


De topper, de klassieker, de westrijd van het jaar. Nou niet dus! Het was saai. Ajax was ondanks alle blessures veel beter dan PSV. Eén keer heeft PSV op het doel geschoten. Nou ja, Ajax had wel veel kansen, maar echt goed zag het er niet uit. Nu nog meer blessures, dat zegt niet veel goeds voor de komende weken. Wel 4 punten nog voor, maar dat is ook het enige positieve op dit moment.... PS het vuurwerk voor de wedstrijd was wel mooi.

WEBLOG (032) : Februari 2020

Zo Februari. De eerste maand van het jaar zit er weer op. Het was een lekkere maand. Niet te druk, ging lekker snel om en toch wel weer leuke dingen gedaan. Nu Februari vind ik nooit zo'n erge maand. Lekker kort en voor je het weet is het weer lente. Er gebeurt ook niet veel in Februari. Natas is Jarig, dus dat zullen we wel weer lekker vieren. Concert bezoek nog van Tenacious D en verder beslissen of ik nu een keer naar Low Lands ga met Tony. Nou deze maand is zo om en dan dus bijna lente :-). O ja vakanties niet vergeten te boeken natuurlijk.