MarksLIFE.com

Week 06 : Dogs

 

WALLPAPER (027) : Week 05 - PUBG Karakin

De nieuwe map van PUBG, Karakin komt deze week Online (Voor de console)... PUBG is een first person shooter waarbij je met 100 man tegelijk in een grote map springt vanuit een vliegtuig. Als liefhebber van dit spel is een nieuwe map natuurlijk een mooie aanvullling. Vandaar deze week deze wallpaper... Later meer als ik hem ook daadwerkelijk kan spelen...

 

URL (024) : Tweakers.net


URL : https://www.tweakers.net

Nog een site die ik dagelijks bekijk. Tweakers.net. Vol met IT stuff. Zowel hobby, nieuws, als vak kennes. Verplichte kost dus ook weer voor iedere IT-er. Leuk is ook de podcast. Zeker de moeite waard om te luisteren...

WALLPAPER (020) : Week 04 - Ajax

De tweede helft van het seizoen is weer begonnen.... En wat was het slecht. Nu om mijn club een beetje te steunen, deze week een Ajax wallpaper. Misschien helpt het :-). Op naar het 35e kampioenschap. Al leek het gisteren best ver weg...

 

AJAX (019) : Ajax - Sparta : 2-1.

 
Het seizoen is weer begonnen, maar wat een saaie en slechte westrijd van de kant van Ajax. Ik had gehoopt dat ze vlammend aan de tweede seizoens helft zouden beginnen. Mijn voorspelling was 3-1, maar ik zat iets te hoog. 2-1, met zelfs aan het einde goede kansen voor Sparta. Ajax speelde slorig en was zichtbaar nog in vorm.... Tijdrekken moest er aan te pas komen om de 3 binnen te halen. De 3 punten zijn wel binnen en na het verlies van AZ, staan we toch weer 6 punten los... Wedstrijd om snel te vergeten!

WALLPAPER (013) : Week 03 - Big Bang Theory

Soms ontdek je pas een serie pas nadat de serie is gestopt. Dit over kwam mij dus met de Big Bang Theory. Het voordeel is, je kan lekker 12 seizoenen achter elkaar kijken en dat doen we dus ook dagelijks.... Vandaar deze wallpaper deze week... 


 

BLOG (012) : Funny 2020-01 - Kiss Shred.

Kijk als KISS fan vind ik het meestal niet grappig als mijn favo band wordt gepranked, maar deze is wel heel erg goed.... Super gedaan door iemand met te veel vrije tijd... :-)

WALLPAPER (006) : Week 02 - Styx

Zelden een game gespeeld met zo veel humor. Die Styx is echt grappig. Later deze week de review. Nu al vast de wallpaper....


 

BLOG (004) : Oud en nieuw in Antwerpen

Zo de eerste ‘werkweek’ zit er weer op en wat een lekker begin van het jaar. Het nieuwe jaar zijn we, ons gezin, begonnen in Antwerpen. Zoals ieder jaar Oud en Nieuw gevierd in een buitenlandse stad. Dit jaar dus Antwerpen. Antwerpen is en blijft een leuke stad. Leuk om te shoppen, en ook best een mooie oude stad om te zien.

We sliepen in het Hilton Old Town Hotel en dat blijft best een mooi hotel. Al wordt het hotel best wel wat ouder, de service is toch wel perfect. Zeker bij het ontbijt. 

De eerste avond hebben we gegeten bij ‘Otoman’. Een pizzeria die zijn pizzadeeg mengt met bier. Tevens serveren zij bij iedere pizza een bij passend biertje. Nou ja, tenminste als je voor bier kiest. In mijn geval begon ik met een Duvel biertje, daarna een Bolleke uit de tap. Het restaurant is best druk, dus het kan best zijn dat je even moet wachten. Het is in ieder geval de moeite waard. Leuk restaurant met lekker eten. (tip kwam van tripadvisor).

De volgende dag weer op pad. Lekker shoppen dit keer. Gewoon wat kleding en leuke dingetjes gekocht. ’s Avonds naar Kinepolis Antwerpen om Star Wars The Last Skywalker te kijken. Wat een mooie en vooral grote bioscoop is dat zeg. 24 zalen! Waaronder dus een 4DX zaal (zie FILM recensie van Star Wars). O ja. Niet culinair gegeten ervoor, maar bij de Burger King naast de Kinopolis deze keer.

Na de film direct terug naar ons Hotel. Champagne in cola flesjes gedaan en door naar het vuurwerk aan de Schelde. Cola flesjes waren nodig omdat we geen glas mee mochten nemen naar het vuurwerk.

Het vuurwerk was mooi! Veel ook. Professioneel afgestoken vanaf pontons in de Schelde. Wat opviel, was dat er geen vuurwerk door het publiek werd afgestoken, dit bleek verboden te zijn in Antwerpen. Wij gaan met z’n allen naar België om vuurwerk te halen en de Belgen mogen het geen eens afsteken in Antwerpen….

De laatste dag hebben wij nog een stadswandeling gemaakt met af en toe een elektrische step. Overal kan je een step pakken in Antwerpen. Het is echt wel super leuk. Jammer dat ze in Nederland verboden zijn. Als het hier mag, koop ik er zeker een…. Je moet toch een beetje jong blijven. 

Al met een weer een geslaagd weekend in een buitenlandse stad… Waar we volgend jaar heen gaan weten we nog niet, maar op mijn verlanglijstje staan er nog wel een paar. Berlijn, Praag, Barcelona, New York en misschien ooit ook wel Sydney…. Dat zien we later wel weer….

WALLPAPER (001) : Week 01 - 2020 - Happy Newyear...

Een gelukkig nieuwjaar voor iedereen! Zo het nieuwe jaar is weer gestart. Ik zit weer vol goede voornemens en ik heb zin in 2020.... Het gaat allemaal te ver om mijn goede voornemens hier neer te zetten, maar dit is in iedergeval de start van mijn 365 dagen blog.... Een nieuwe poging om een jaar lang leuke, nieuwe en interessante dingen te posten. De eerste is natuurlijk de nieuwe wallpaper. Iedere maandag een nieuwe. Hoe kan het ook anders dan dat de eerste gaat over 2020.... Enjoy 2020!!