MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

Augustus

BOEK (003) : Nieuwe Buren - Saskia Noort

Geschreven door Saskia Noort.

Het boek gaat over een rouwend koppel die zojuist een dochtertje heeft verloren. Ze verhuizen zonder enige enthousiasme naar hun huis dat ze hadden gekocht om daar met hun dochtertje in te trekken. In het begin is het moeilijk voor hen maar snel leren ze hun nieuwe buren kennen. Ze leren elkaars manier van leven kennen en snel verandert hun leven door de invloed van de buren. Het koppel beseft te laat dat ze door die vriendschap steeds meer uit elkaar groeien.

Een beetje raar boek. Het verhaal wordt verteld vanuit de kant van de 'man', dan weer van uit de kant van de 'vrouw'. Het zorgt er wel voor dat je blijft lezen.... Het verhaal is spannend genoeg om te blijven lezen en het boek was dan ook in een mum van tijd uit. (Vakantie!). Blijkt het boek ook nog eens verfilmd te zijn, dus als je een 'aardig' boek zoekt. Deze is zeker de moeite waard om te lezen....., al zijn er betere van Saskia Noort. (Zie 'Debet' en 'De eetclub'.)

BOEK (002) : De Eetclub - Saskia Noort

Geschreven door Saskia Noort.

Evert Struyk komt bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, 'de eetclub', zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij Everts dood hebben.

Een goed boek, met zelfs een opvolger al 'debet'. Het is alleen niet zo handig om ze in omgekeerde volgorde te lezen. Voor 'debet' wist ik namelijk niets van 'de eetclub', vandaar. Beide boeken zijn zeker aan te raden, alleen dan in de juiste volgorde....., dat maakt alles toch wel wat duidelijker.