MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM : American Heist

Canada / Luxemburg
Actie
94 minuten

geregisseerd door Sarik Andreasyan
met Hayden Christensen, Adrien Brody en Akon

Frankie (Adrien Brody) en James (Hayden Christensen) zijn twee broers met een veelbewogen verleden. De een worstelt zich een weg naar normaliteit en de ander is pas vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer de een de ander meesleept in een noodlottige bankoverval door een bende gevaarlijke criminelen, onder leiding van Sugar (Akon), wordt de loyaliteit van de broers danig op de proef gesteld.

Wel een aardige film. Niet echt een aanrader, maar ok om te zien. Als je echt niets anders te doen hebt.......

FILM : Kingsman - The Secret Service

Verenigd Koninkrijk
Actie / Komedie
129 minuten

geregisseerd door Matthew Vaughn
met Colin Firth, Taron Egerton en Samuel L. Jackson

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Wel een erg rare en af en toe bizarre film om te zien. Ook grappig. De film zit een beetje in de hoek van de humor van Austin Powers, maar dan toch net iets anders. De film was echt leuk om te zien. Exploderende hoofden in het ritme van de muziek. Beetje bizar, maar wel een film die je gezien moet hebben vind ik....

FILM : Get Hard

Verenigde Staten
Komedie
100 minuten

geregisseerd door Etan Cohen
met Will Ferrell, Kevin Hart en Alison Brie

Een rijke bankdirecteur, genaamd Jaimes King (Will Ferrell), wordt ten onrechte veroordeeld voor fraude en zal in een maximaal beveiligde gevangenis terechtkomen. Om zich voor te bereiden op zijn opsluiting wendt hij zich tot Darnell Lewis (Kevin Hart), de man die zijn auto wast, om zich 'harder' te laten maken in de laatste 30 dagen van zijn vrijheid.

Get hard is best een hele leuke film om te zien. Wel voorspelbaar, maar grappig gefilmd. Verwacht niet een heel goed verhaal, maar als je voor een leuke komedie gaat dan zou ik deze film zeker een keer gaan kijken.