MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

MUZIEK : HipHop Mix BBC Radio 1

Vette HipHop mix kwam ik vanmiddag tegen. 30 jaar of HipHop. Uitgezonden op BBC radio 1. Enjoy

FILM : The Maze Runner

Verenigde Staten
Mystery / Sciencefiction
113 minuten

geregisseerd door Wes Ball
met Dylan O'Brien, Kaya Scodelario en Thomas Brodie-Sangster

Thomas ontwaakt op een dag in een lift, zonder enige kennis hoe hij daar terecht is gekomen. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij was. Eenmaal buiten komt hij erachter dat hij in een afgesloten wereld terecht is gekomen met 60 andere jongens van zijn leeftijd, die proberen te ontsnappen uit een steeds veranderend labyrint.

Best een leuke film om te kijken. Beetje vaag dat wel. Zeker een aanrader om te kijken... Zelf even kijken anders verklap ik teveel.

FILM : Guardians of the Galaxy

 

Verenigde Staten
Avontuur / Sciencefiction
121 minuten

geregisseerd door James Gunn
met Chris Pratt, Zoe Saldana en de stem van Bradley Cooper

In het heelal wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

Beetje flauwe film... Ik had een spannende, SciFi verwacht met veel actie. Op zich zit de actie er wel in en was er best wel wat humor. Toch viel deze me tegen. 7...