MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM : Bloedlink

Nederland
Thriller / Drama
90 minuten

geregisseerd door Joram Lürsen
met Tygo Gernandt, Marwan Kenzari en Sarah Chronis

De ex-gevangenen Victor en Rico hebben een waterdicht plan om Laura, de dochter van een miljonair, te ontvoeren. Maar wanneer ze wordt meegenomen en in een afgelegen, geluiddichte kamer wordt ondergebracht beginnen de machtsverhoudingen geleidelijk te verschuiven. Wie is nu precies de dader en wie het slachtoffer?

Kunnen drie acteurs een goed film maken. Nou echt wel. Bloedlink is gewoon een erg goede film. Leuk om naar te kijken en nog uit ons eigen kikkerlandje ook. Toppertje gewoon kijken.

FILM : The November Man

Verenigde Staten
Thriller / Misdaad
108 minuten

geregisseerd door Roger Donaldson
met Pierce Brosnan, Olga Kurylenko en Will Patton

Ex-CIA agent Peter (Pierce Brosnan) hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David (Luke Bracey) opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt.

Kijk van deze films heb ik er nu toch wel al meerdere dozijnen gezien, maar hij was toch wel erg leuk om te zien. Je weet wel. Lekker schieten, lekker domme actie en de held blijft dus altijd overeind. Leuke film hoor, zeker voor een zaterdagavond, maar niets hoogstaand natuurlijk. Wel even kijken gewoon... for the fun...

FILM : Gone Girl

Verenigde Staten
Drama / Thriller
149 minuten

geregisseerd door David Fincher
met Ben Affleck, Rosamund Pike en Neil Patrick Harris

Nick (Ben Affleck) en Amy Dunne (Rosamund Pike) staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. De avond vóór hun jubileum begint Nick echter enige twijfels te krijgen over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo (Carrie Coon) voor advies. De volgende ochtend keert hij terug naar huis en blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Hij schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: Nick.

Dit was toch wel weer een toppertje. Super goede film moet ik zeggen. Goed verhaal en verrassend einde. Kijken dus...

FILM : Taken 3

Frankrijk
Actie / Misdaad
108 minuten

geregisseerd door Olivier Megaton
met Liam Neeson, Forest Whitaker en Maggie Grace

De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord, die in zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een snuggere rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.

Ach wanneer je Taken en Taken 2 hebt gezien dan weet je precies waar deze overgaat. Echter dit keer gaat het om z'n vrouw en is hij op the run. Niets speciaals dus, wel een aardige film om te kijken......