MarksLIFE.com

Week 04 : Ajax support...

 

FILM : Sausage Party

Verenigde Staten
Animatie / Komedie
83 minuten

geregisseerd door Greg Tiernan en Conrad Vernon
met de stemmen van Seth Rogen, Jonah Hill en Kristen Wiig

'Sausage Party' volgt de queeste van een worst naar zijn oorsprong. Het betreft een worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Samen met zijn nieuwe vrienden begint hij aan een gevaarlijke reis door de supermarkt om voor de verkoop van 4 juli weer in de schappen te liggen.

Wel een hele grappige en goedw animatie film, alleen geen animatie film voor kinderen... Mijn zoontjes, waarmee ik de film he gekeken, lagen wel blauw van het lachen, maar er komt net iets te veel grof taalgebruik en sex in voor. Wel een aanrader om te kijken. (Druk op 'LEES MEER' voor de trailer).

FILM : Bridge of Spies

Verenigde Staten / Duitsland / India
Drama / Thriller
142 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Tom Hanks, Mark Rylance en Amy Ryan

De film vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan, een advocaat die zich in het centrum van de Koude Oorlog bevindt wanneer hij door de CIA gerekruteerd wordt om een haast onmogelijke missie uit te voeren: onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.

Goede Film! Mooi gefilmd en waar gebeurt. Een aanrader...

FILM : The Huntsman: Winter's War

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
107 minuten

geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan
met Chris Hemsworth, Charlize Theron en Jessica Chastain

Lang voordat de boze koningin Ravenna verslagen werd door het zwaard van Sneeuwwitje, keek ze stilaan toe hoe haar zus Freya verraden werd en hun koninkrijk ontvluchtte. Met Freya's gave om elke vijand te bevriezen heeft de jonge ijskoningin tientallen jaren in een winters paleis een leger aan dodelijke jagers, waaronder de inmiddels tegen haar gekeerde jagers Eric en Sara, gecreëerd. Wanneer ze over de ondergang van haar zus hoort, roept ze haar resterende soldaten op om de magische spiegel op te halen. Ze komt er echter achter dat Ravenna terug tot leven gewekt kan worden, om vervolgens hun krachten te bundelen en het betoverde land te bedreigen.

De special effects zijn echt heel mooi, verder het verhaal. Je moet er van houden. Niet echt mijn ding, maar op zich wel leuk om een keer te zien...