MarksLIFE.com

Week 04 : Ajax support...

 

FILM : iBoy

Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Adam Randall
met Bill Milner, Maisie Williams en Charley Palmer Rothwell

De 16-jarige Tom probeert een gewelddadige aanval op zijn vriendinnetje Lucy te stoppen. Hierbij wordt hij neergeschoten en belandt hij in een coma. Wanneer hij uit de coma ontwaakt ontdekt hij dat stukjes van zijn smartphone in zijn brein zijn terechtgekomen, wat hem superheldkrachten geeft. Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit voor kon stellen. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op de gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden?

iBoy, een beetje vaag verhaal en natuurlijk een heeeeeeeel veel beetjes Sci-Fi... Nou ja, voor een keer leuk, maar als je nog andere films wil kijken zou ik dat eerst doen ;-)...

FILM : Mike and Dave Need Wedding Dates

Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Jake Szymanski
met Zac Efron, Anna Kendrick en Adam DeVine

Twee losgeslagen broers, Mike (Adam DeVine) en Dave (Zac Efron) genaamd, worden door hun ouders verplicht om voor de trouwpartij van hun zus in Hawai op zoek te gaan naar een date. Het tweetal plaatst een online advertentie in de zoektocht naar twee welopgevoede dames en komt zo in contact met Alice en Tatiana. Hopend op een wild uitje, worden de jongens overschaduwd door een oncontroleerbaar duo dat hen te slim af is.

Kijk eindelijk weer een leuke komedie. Grappig en af en toe zelfs erg leuk. Aanrader voor de zaterdag avond...