MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM : Assassin's Creed

Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Verenigde Staten / Hongkong
Avontuur / Sciencefiction
115 minuten

geregisseerd door Justin Kurzel
met Michael Fassbender, Marion Cotillard en Michael Kenneth Williams

Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch (Michael Fassbender) de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.

Ik had best veel van deze film verwacht, maar het viel me behoorlijk tegen! Misschien kwam het door de Bioscoop. De te kleine Pathé in Utrecht, maar ik vond hem gewoon niet goed genoeg. Het verhaal was flinterdun en de actie was eigenlijk ook steeds het zelfde. Een film waar ik veel van het verwacht dus, maar niet aan mijn verwachtingen voldeed. Is het dan een slechte film? Niet slecht, wel een keer leuk om te zien, maar toch... Het spel is gewoon leuker ;-)....

FILM : Nerve

Verenigde Staten
Thriller
96 minuten

geregisseerd door Henry Joost en Ariel Schulman
met Emma Roberts, Juliette Lewis en Dave Franco

De verlegen en timide Vee is een laatstejaars studente op de middelbare school. Ze gaat een online uitdaging aan op de website NERVE. De website nodigt haar volgers uit om video's in te sturen van zichzelf tijdens het uitvoeren van riskante en gevaarlijke opdrachten in ruil voor prijzen. Al snel zit Vee gevangen in een spel waarbij elke beweging gemanipuleerd wordt door de anonieme gemeenschap van volgers.

Zo maar twee leuke films achter elkaar en dit maal met een Nederlands tintje. Het is een echt leuke film om te kijken. Spannend, veel actie, maar ook gewoon een goed verhaal.... Kijken dus!

FILM : Inferno

Verenigde Staten / Japan / Turkije / Hongarije
Mystery / Thriller
121 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Tom Hanks, Ben Foster en Felicity Jones

In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden.

Leuke en goede film hoor naar het verhaal van Dan Brown. Zeker een aanrader om een keer te kijken.

FILM : Max Steel

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
92 minuten

geregisseerd door Stewart Hendler
met Ben Winchell, Andy Garcia en Maria Bello

De 16-jarige Max (Ben Winchell) ondergaat een bijzonder ongemakkelijke periode van de puberteit: hij is namelijk in het bezit van verborgen krachten. Samen met zijn buitenaardse vriend Steel kan hij hierdoor de meest krachtige energie in het heelal produceren. De twee besluiten via de speciale turbo-energiekrachten te transformeren in een superheld, genaamd Max Steel.

Max Steel, een personage die ik nog kon uit het speelgoed van mijn zoons. Verder nog nooit gehoord van de personage. Om met de deur maar meteen in huis te vallen. Ik vond Max Steel een slechte film. Weinig actie, een vaag verhaal en constant zat ik te denken wanner komt de film nu op gang. De special effects zijn ook niet van om naar huist te schrijven. Gewoon een keer een tegenvaller. Ik zou hem dus overslaan....