MarksLIFE.com

Week 04 : Ajax support...

 

FILM : Are we there yet? (2005)

 

Verenigde Staten / Canada
Komedie / Romantiek
95 minuten

geregisseerd door Brian Levant
met Ice Cube, Nia Long en Aleisha Allen

Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..

Best een aardige comedy deze film. Ice Cube speelt te vrijgezel die niet om kan gaan met kinderen, je snapt het dan gaat er van alles mis. Beetje feelgood aan het einde. Een film waar er meerdere van zijn gemaakt, maar Ice speelt wel goed. Film is wel wat ouder, maar gewoon nog op Netflix te vinden. Leuke film om te kijken met je gezin... 

FILM : Tomb Raider (2018)

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
118 minuten

Geregisseerd door Roar Uthaug
met Alicia Vikander, Dominic West en Walton Goggins

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan. 

Tomb Raider, een remake van de film uit 2001... Echt een compleet andere film dan de 2001 versie. Het verhaal is anders, Lara Croft is nu even niet zo rijk en zeker in het begin is de film behoorlijk wat geloofwaardiger. Aan het einde is hij wel weer over de top, maar dat hoort ook wel een beetje bij dit soort film. Leuk om te zien, kleine aanrader.

FILM : Solo, a Star Wars Story

Verenigde Staten
Fantasy / Sciencefiction
135 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Alden Ehrenreich, Woody Harrelson en Donald Glover

'Solo: A Star Wars Story' volgt de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door middel van een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige co-piloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga. 

Als Star Wars fan, altijd leuk om weer naar een nieuwe Star Wars Film te gaan. Dit is dan wel een tussenverhaal, gebaseerd om Star Wars, maar deze is echt leuk. In deze film zie je hoe Han Solo aan de Millenium Falcon komt en hoe hij bevriend raakt met mijn harige metgezel. Must see voor iedere Star Wars fan...