MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM : Black Panther

Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
134 minuten

geregisseerd door Ryan Coogler
met Chadwick Boseman, Michael B. Jordan en Lupita Nyong'o

T'Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er echter een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.

Wat een leuke film. Vol met special effects, beetje Sci-Fi, maar echt leuk om te kijken....

FILM : Black Butterfly

Verenigde Staten
Thriller
93 minuten

geregisseerd door Brian Goodman
met Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers en Piper Perabo.

Paul is een ongelukkige scenarioschrijver. Op een dag ontmoet hij een zwerver en biedt hem een plek aan om te verblijven. De gestoorde vreemdeling neemt Paul echter in gijzeling en dwingt hem om te schrijven. Hun losgeslagen relatie brengt diep begraven geheimen aan het licht.

Als je dan begint te denken dat er geen echt goede films meer zijn, dan komt deze langs. Antonio was ook niet meer wat het geweest was, dus deze film werd een dubbele verrassing....

Het verhaal zit gewoon erg goed in elkaar. Ik ga niet veel erover zeggen anders verpest ik de film. Verrassend einde! Ik zou zeggen kijken! 

FILM : Hangman

Verenigde Staten
Misdaad / Mystery
99 minuten

De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun onderzoek worden de twee mannen gevolgd door journaliste Christi Davies die over de moorden rapporteert.

Eigenlijk best een goed film. Ik hou van de films in het genre van de film 'Seven'. Helaas is deze niet zo goed als 'Seven', maar zeker leuk om een keer te kijken. PS Heb je de film 'Seven' nooit gezien? Zoeken en hem vanavond kijken....