MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM (012) : Mission Impossible - Fallout

Verenigde Staten / China / Frankrijk / Noorwegen
Actie / Avontuur
147 minuten

geregisseerd door Christopher McQuarrie
met Tom Cruise, Henry Cavill en Rebecca Ferguson

Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.

Natuurlijk allemaal een tikkie overdreven, maar daarom heet het natuurlijk ook Mission Impossible! Een leuke film om te zien, met veel actie en af en toe een verrassende wending. Leuk om te kijken...

FILM : Tag

Verenigde Staten
Komedie
101 minuten

geregisseerd door Jeff Tomsic
met Jeremy Renner, Jon Hamm en Ed Helms

Elk jaar storten vijf zeer competitieve vrienden zich een maand lang op de vlucht voor een ongecontroleerd spel waarbij ze hun nek, hun baan en hun relaties riskeren om elkaar te verslaan. Deze keer valt het spel samen met de bruiloft van de enige ongeslagen speler. Wat een gemakkelijk doelwit zou moeten zijn eindigt al snel in een totale oorlog, omdat hij weet dat ze hem komen halen.

Tag is gewoon tikkertje. Het klinkt een beetje flauw, maar dat is deze film niet. Het is juist een leuke film om te zien. Goede acteurs en een goed verhaal. Ik zou bijna zelf zin krijgen om tikkertje met mijn vrienden te gaan spelen...... Deze is het zeker waard om te kijken. Doen dus!