MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM : The Predator 2018 - aka The Predator 4

Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
107 minuten

geregisseerd door Shane Black
met Boyd Holbrook, Trevante Rhodes en Jacob Tremblay

Quinn McKenna is een voormalige commando van de speciale eenheden die net het bestaan van de gewelddadige Predators heeft ontdekt. Niemand wil hem echter geloven. Zijn zoon Rory heeft een vorm van autisme en is het mikpunt van spot op school. Hij ontdekt dat hij de taal van de aliens kan begrijpen, hetgeen hem een belangrijke aanwinst voor het team van zijn vader maakt.

Een vierde film van de Predators. Iets nieuws? Nee niet echt veel van het zelfde. Niet echt een super film, alhoewel mijn kinderen vonden van wel. Misschien een generatie dingetje.... Ik ben in iedergeval klaar met de predators...

FILM (48) : Ant-Man and the Wasp

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Avontuur
118 minuten

geregisseerd door Peyton Reed
met Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas

In de nasleep van 'Captain America: Civil War' worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, 'The Wasp', om geheimen uit het verleden te ontdekken.

De eerste film van Ant-man was leuk om te zien. Gewoon orgineel, goed gevonden. Nu weer een Ant-Man film. Nu met een wesp erbij. Gewoon veel meer van het zelfde.... Niet leuk dus.... (of je moet er van houden...).

FILM (37) : Meg

Verenigde Staten
Actie / Horror
113 minuten

geregisseerd door Jon Turteltaub
met Jason Statham, Ruby Rose en Robert Taylor

Een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld, om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.

Een film met grote haaien is natuurlijk altijd goed. Tenmiste, als de special effects goed zijn. Beetje overdreven deze film natuurlijk, maar wel vermakkelijk voor een keer.... Alles met een beetje zout nemen, dan is deze film best goed te doen...