MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

FILM (053) : Extinction

Verenigde Staten
Sciencefiction / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Ben Young met Michael Peña, Lizzy Caplan en Emma Booth.

Peter krijgt een terugkerende nachtmerrie waarin hij zijn gezin verliest. Uiteindelijk wordt dit werkelijkheid wanneer de aarde bezet raakt door een kracht die uit is op geweld en vernietiging. Samen met zijn vrouw Alice moeten ze vechten voor hun leven en Peter bemerkt een tot nog toe onbekende kracht in zich om zijn gezin koste wat het kost te beschermen.

De meningen waren verdeeld bij ons. Twee vonden hem leuk, de twee andere vonden hem minder. Ik vond hem zelf leuk. Een goed verhaal. Leuk en origineel. Daarom alleen al het kijken waard.

SERIE (052) : Bodyguard - NetFlix

Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Drama
287 minuten (miniserie, 6 delen)
 
geregisseerd door Jed Mercurio met Richard Madden, Keeley Hawes en Sophie Rundle
Deze politieke thriller richt zich op een heldhaftige oorlogsveteraan die wordt aangewezen om de minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen. De twee komen echter lijnrecht tegenover elkaar te staan wat betreft politieke overtuigingen. De bodyguard van Julia zou om deze reden zomaar eens haar grootste vijand kunnen worden.

Een leuke miniserie voor tussendoor. In twee of drie keer gekeken en dat zegt meestal genoeg. Politieke spelletjes en meer. Gewoon kijken dus (voor tussen de grote series door).