MarksLIFE.com

Week 06 : Dogs

 

FILM (037) : Snowman

Verenigd Koninkrijk / Zweden / Verenigde Staten
Misdaad / Drama
119 minuten

geregisseerd door Tomas Alfredson met Michael Fassbender, Rebecca Ferguson en James D'Arcy

Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Op zoek naar een goede thriller, dan moet je Snowman toch echt even kijken. Film uit Zweden, dat staat de laatste tijd voor goede series en thrillers! Snowman kijken dus!

FILM (036) : Killing Gunther

Verenigde Staten
Actie / Komedie
92 minuten

geregisseerd door Taran Killam met Arnold Schwarzenegger, Cobie Smulders en Allison Tolman

Een groep van excentrieke huurmoordenaars is op jacht naar 's werelds grootste huurmoordenaar die de naam Gunther draagt. Hun pogingen hem om te leggen mislukken echter steeds. Ze zullen vervolgens hun plan moeten wijzigen, aangezien Gunther hen telkens een stap voor lijkt te zijn.

Een best wel vreemde film, grappig? Niet echt, maar toch leuk.. Toch heel even kijken!

FILM (024) : Johnny English Strikes Again

Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Verenigde Staten Komedie / Actie 89 minuten

geregisseerd door David Kerr met Rowan Atkinson, Olga Kurylenko en Jake Lacy

Wanneer door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland te grabbel worden gegooid, is alle hoop gevestigd op Johnny English. Hij geeft zijn pensioen op en gaat op zoek naar het meesterbrein achter de aanval. Als iemand met maar weinig competenties en voornamelijk analoge gewoontes, moet English echter de uitdagingen van de moderne technologieën overwinnen om zijn missie te doen slagen.

Rowan Atkinson is terug als Johnny English. Je moet van de humor houden, maar ik vind het leuk. Natuurlijk gaat er weer van alles mis en is alles super voorspelbaar, maar hij is weer leuk. Kijken dus...

FILM (019) : The Girls in the Spiders's web

Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Zweden / Canada / Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
115 minuten

geregisseerd door Fede Alvarez
met Claire Foy, Sverrir Gudnason en Sylvia Hoeks

De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.

Hackers, Computers, wat kan er nog mis gaan aan deze Film. Eigenlijk niets! Het is gewoon een leuke en spannende Thriller. Top Film, Gewoon kijken dus...

FILM (018) : The Jurassic Games

Verenigde Staten
Sciencefiction / Thriller
86 minuten

geregisseerd door Ryan Bellgardt
met Perrey Reeves, Ryan Merriman en Adam Hampton

De nabije toekomst. Tien personen die ter dood veroordeeld zijn worden uitgekozen deel te nemen aan "The Jurassic Games". In deze virtuele reality game moeten de deelnemers het opnemen tegen dinosaurussen, en andersom. Als de deelnemers in het spel sterven, sterven zij ook in het echte leven. Anthony Tucker is ten onrechte ter dood veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Voor hem is winnen de enige kans herenigd te worden met zijn kinderen. Anthony zet alles op alles om te winnen, maar er kan slechts één winnaar zijn.

Aai aai iaa, er worden dus nog echt bizar slechte films gemaakt. Slecht acteer werk en een flinterdun verhaaltje. Een stukje meepikken van het succes van Jurassic Park en The Honger games. Mijn advies, niet kijken. Zonde van je tijd.