MarksLIFE.com

Week 06 : Dogs

 

FILM (007) : The Poison Rose

 

Verenigde Staten / Italië
Thriller
108 minuten

geregisseerd door Francesco Cinquemani, George Gallo en Luca Giliberto met John Travolta, Morgan Freeman en Famke Janssen.

Carson Phillips is een ex-footballspeler en privédetective met een zwak voor vrouwen in nood. Hij neemt in Galveston, Texas een verdwijningszaak aan die gaandeweg een complex spinnenweb vormt van misdaden, verdachten en gevonden lichamen. Wanneer zijn dochter verdacht wordt, moet hij zich haasten om haar onschuld te bewijzen. Tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar loopt hij zijn jeugdliefde Jayne weer tegen het lijf en worden de geheimen van de lokale inwoners onthuld.

Een film met John Travolta, Morgan Freeman en Famke Janssen moet wel een goede film zijn toch? Nou, ik vond de film best wel wat saai. Verhaal een beetje teveel overtrokken en als laatste gewoon nog een keer saai.... Een film waar ik veel zin in had, maar gewoon tegenviel....

FILM (006) : The Highwaymen (Netflix)

Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
132 minuten

geregisseerd door John Lee Hancock met Kevin Costner, Woody Harrelson en Kathy Bates

'Highwaymen' volgt twee voormalige agenten van de Texas Ranger Division, Frank Hamer en Maney Gault genaamd. Een aantal banken is het beu dat bankrovers Bonnie en Clyde nog steeds vrij rondlopen. Ze huren vervolgens de twee heren in om het voortvluchtige duo op te sporen en in te rekenen.

Een Netflix Original deze keer. Meestal vind ik de Netflix Originals niet zo goed, maar op deze maak ik een uitzondering. Gekeken in het vliegtuig op mijn Surface van Kreta naar Nederland. Een boeiende film over het waar gebeurde verhaal van Bonnie en Clyde. Goed gefilmd, niet overdreven gemaakt, maar gewoon mooi in beeld gebracht. Een aanrader om te zien...