MarksLIFE.com

Week 12 : Toe aan vakantie...

 

FILM (067) : Captain Marvel

Verenigde Staten Actie / Fantasy
124 minuten

Geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck met Brie Larson, Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn

Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?

Een leuke Marvel film weer. Vol actie en special affect. Je moet van het Marvel Genre houden. Doe je dat, dan moet je deze film gewoon zien. Ik vond het leuk, grappig en de special effects zijn gewoon top. Zien dus!

FILM (060) : Going in Style

Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
96 minuten
 
geregisseerd door Zach Braff met Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin.

Drie senioren verliezen hun pensioengeld waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

Een leuke komedie! Drie oude mannen die een bank willen overvallen. Leuk verhaal en ook best wel grappig. Zeker de moeite waard om een keer te kijken.