MarksLIFE.com

Week 33 : Amsterdam...

 

September

GAMES : Gone Home (XBox One)Gone Home een india game gefabriceerd in Portland. De game is een first person puzzel game. De omschrijving van de game; '7 juni, 1995. 1.15 uur 's nachts. Je komt thuis nadat je een jaar in het buitenland bent geweest. Je verwacht dat je familie je welkom heet, maar het huis is leeg. Er klopt iets niet. Waar is iedereen? En wat is hier gebeurd?'. 

Nou in de game moet je dus op zoek naar wat er gebeurt is. Het speelt allemaal vrij soepel, maar echt mijn ding is deze game niet. Zoeken en puzzelen is best leuk, maar een beetje actie mag er van mij wel bij. Deze game heeft dat dus niet. Tenminste in het uurtje dat ik het heb gespeeld ben ik geen actie tegen gekomen. 

Zoals ik al zei. De game ziet er best aardig uit, maar niet mijn spel.GAMES : Gone Home (XBox One)

GAMES : Formula 1 2017 (XBox One)


F1 2017 for the Xbox One is een van de twee favoriete games op dit moment. De game is toch net weer beter dan de editie 2016. De game is zo realistisch dat ik al een paar keer met een defecte red bull langs de kant heb gestaan. ;-). Motor stuk, versnellingsbak stuk en ja helaas ook zonder benzine, want ook tijdens je race moet je nu op je verbruik letten.

Het motormanagement gedeelte is op de schop genomen. Je moet kiezen om bijvoorbeeld te trainen met een gebruikte motor. Doet je dat niet dan ben je zo door je aantal motoren per seizoen heen. De R&D is ook realistischer. Je betaald af en toe voor onderdelen die niet goed worden gekeurd. 

Een extra aan de game zijn de oude F1 auto's. Super leuk om in te rijden en reageren compleet anders. Wil je F1 2017 zelf spelen, koop er dan wel een forced feedback stuur bij (en een 65" TV ;-). Dit maakt het allemaal net nog iets realistischer. Hou je van F1 en racegames, dan mag deze game zeker niet ontbreken in je verzameling...