MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

Januari

GAMES (010) : XBox - Styx - Shards of Darkness.

XBox - Gamerstag : XBGuru06

Eindelijk weer eens een goede en leuk XBOX free with gold game... Styx - Shards of Darkness dit keer. Styx is een stealth game met veel humor. Sluipen, gif strooien, traps leggen en meer. Styx  is een trol en trollen worden gehaat in de wereld van Styx. Sluip en haal de posters weg die er voor zorgen dat iedereen de trollen gaat vervolgen. Je moet er voor zorgen dat je niet zichtbaar bent. Ben je zichtbaar dan wordt het vechten. Teven de gewone mens red je het nog wel, maar tegen soldaten leg je het af. Ga je dood, dan verteld Styx je in een grappig manier wat hij hier van vindt. In het filmpje hierboven heb ik de grappigste stukjes achter elkaar gezet. Styx dus! Spelen in genieten!... 

GAMES (003) : XBOX Games with Gold - Januari 2020

 

Styx - Shards of Darkness

Voor de volgende game is het tijd om rond te sluipen als Styx. Hij is op het spoor van iets dat het daglicht niet kan verdragen in de stad Körangar. Door de stad van de Dark Elves te infiltreren hoopt hij een mysterie op te lossen rondom een alliantie tussen de elfen en dwergen. Wat speelt er tussen de twee rassen en wat betekent dit voor de wereld?

Door rond te sluipen, donkere hoekjes op te zoeken en met een grappling hook de daken op te gaan navigeer je door de stad. Onderweg moet je vijanden ontwijken of ze uitschakelen met je vele skills. Ontdek jij het geheim dat zich achter de muren van Körangar schuilhoudt? Spel is beschikbaar van 1 tot 31 januari 2020.

Batman - The Telltale series

Telltale games, de studio van de verhalende Walking Dead spellen, brengt ons een heuse Batman titel. In deze game kruip je in de huid van Batman (en dus Bruce Wayne), terwijl er in Gotham van alles gebeurt. The Children of Arkham terroriseren Gotham namelijk en de stad rekent op de Dark Knight om ze te stoppen.

Onder andere Penguin, Blockbuster en Carmine Falcone zullen op je pad komen als onderdeel van een groot complot. Wat dat precies is mag je zelf gaan ontdekken en daarbij is het aan jou om te kiezen hoe je ermee om gaat. Jouw keuzes hebben namelijk invloed op het verhaal. Spel is beschikbaar van 16 januari tot 15 februari.

Later meer in de review...