MarksLIFE.com

Week 05 : PUBG Karakin...

 

MUZIEK : The Answer - Solas

Een nieuwe album van The Answer. Nou niet helemaal. Het album komt uit 2016, maar ik had hem even gemist. Natuurlijk kwam ik hem weer tegen op Spotiy. 

Solas is het zesde studio album van The Answer. The Answer is niet heel bekend bij het grote publiek, maar toch heb ik ze al twee keer gezien. Ten eerste in het voorprogramma van 'AC/DC' en daarna nog een keer in een bijna lege Melkweg. Met andere woorden heel populair zijn ze nog niet.

Solas is een album wat toch weer anders is dan de vorige albums van The Answer. Het album is een stuk rustiger. Geen gillende gitaren, Geen krijsende zanger, maar daarvoor in de plaats, mooi gezongen nummers. Ik zelf vind het album best goed. Anders dat wel, maar best goed. Ik vind het album vooral lekker om thuis te luisteren tijdens het werken of om gewoon naar te luisteren. De andere albums van The Answer rocken meer. en hebben normaal meer mijn voorkeur.

Soals is een mooi album dat je zeker een keer moet luisteren. Of je het mooi vind weet ik niet. Ik wel, maar ik heb altijd wel een beetje een zwak gehad voor The Answer. Enjoy...

MUZIEK : Linkin Park - One more light live

Het is 2017, je heet Linkin Park. Je leadsinger pleegt zelfmoord, wat doe je dan.... Een Live album uitbrengen. Pff en wat voor een. One more light vond ik al niets. De Live versie is dus nog slechter. De mannen staan zwaar rockend op de cover, maar rock is bijna niet aanwezig op dit album. Nou misschien in 1 nummer zit een beetje tempo. Helaas is Linkin Park zo geworden. Niet mijn ding..... PS mijn advies niet kopen dus....