MarksLIFE.com

Week 06 : Dogs

 

MUZIEK (020) : KISS Setlist Concert

In juni toch uiteindelijk ook maar naar het laatste concert van KISS toe. Ik vond de prijzen veel te hoog, maar toch via vriend Tony aan hele mooie kaarten gekomen. Thnx nog.... Hierbij dus ook de Setlist voor het concert van KISS. Ook om al vast even in te komen.

 

MUZIEK (019) : Metallica Setlist Concert

In juni eindelijk naar een Metallica concert. Eén die al lang op mijn lijst staat. Om vast in de stemming te komen, de laatste setlists opgezocht op setlist.fm. Natuurlijk meteen even een Spotify playlist van gemaakt.... Enjoy! Wel heel veel oude nummers!

 

MUZIEK (018) : Zwangere Guy - Wie is Guy?

 

Zwangere Guy. Wat? Juist een wat gezette rapper uit het Brussel, België dus. Hij komt in de Melkweg, dus was het een goed idee om dit album eens te luisteren. Mijn oordeel is niet heel eenvoudig. Op zich is het best een aardig album. Dit keer zonder autotune, maar gewoon echt rustige raps. Lekkere beats ook, maar waarom dan niet een eenvoudig oordeel? Nou de belgische taal. Is toch net iets anders, zeker door de aanvulling met Frans. Toch niet helemaal mijn ding, of toch wel ;-). Raps zijn wel vet.

Geen slecht album, maar echt wel een album die je een keer moet luisteren.... Apart en leuk om een keer te luisteren (of meerdere keren).

MUZIEK (011) : Rammstein - Rammstein

Een nieuwe album van Rammstein. Vreemd, Spotify vertelde het dit keer even niet tegen me, maar na het uitbrengen van 'Radio' was een ik beetje op een nieuw album van Rammstein gefocused. Het nieuwe album het 'Rammstein'. Self-titled dus! 

Het album begint echt super lekker, lekker up tempo, met catchie nummers. Helaas aan het einde wordt het minder, maar het blijft een leuk album. De toppers zijn 'Deutchland', 'Radio', 'Auslander' en 'Sex'. Een nieuw album van Rammstein. Niet zo als 'Mutter', maar komt er wel vlak achter aan....

MUZIEK (004) : Spotify Playlist 2019-04

Iedere maand een nieuwe playlist. Een playlist met allerlei nummer die ik de afgelopen maand heb beluisterd :-). De maand is weer aan zijn einde, dus bij deze.... Veel nummers zal je herkennen, sommige niet....