MarksLIFE.com

Week 06 : Dogs

 

TECH (044) : Angular

Ik kan best een aardig stukje javascript programmeren als zeg ik het zelf, maar het kan natuurlijk altijd eenvoudiger. Angular is een framework wat redelijk wat minder code regels met zich meebrengt. Vandaag begonnen met Angular weer op te pakken.... Zin in!

TECH (023) : 3D Printer

De 3D printer van mijn collega. Zelfbouw.... Hmm wil er ook een. Al is het alleen al voor de Hobby! Later vast meer....

TECH (016) : Controller voor de iPhone

Ik had het natuurlijk moeten zien aankomen. Een controller om spellen te spelen om de iPhone. Werkt dus niet zo simpel als verwacht. Iets met een tweede AppStore, developkeys en andere problemen. De controller is nog niet aan de praat. Mijn zoon kan niet wachten. Dat wordt dus een paar uurtjes extra puzzelen...., Chinees product natuurlijk.

TECH (009) : Zelfmade Android auto unit

Android auto is super handig in je auto. Het is een verlengstuk van je telefoon. Je kan eenvoudig je telefoon linken met je auto en daarna op de display navigeren, spotify luisteren en alle anders handige zaken van Google gebruiken. Ook de Google Assistent. Nu heeft niet iedereen een moderne auto, maar toch kan je voor rond de 200 euro (waarschijnlijk ook voor minder) zelf een Google Auto device bouwen met een Rasperry Pi. Ik heb dit helaas niet zelf bedacht, maar wel de mannen van Tweakers.net wel. Leuk filmpje met de instructies hoe je dit kunt doen.